Semasa

Keadaan Semakin Membimbangkan dgn Kadar Oksigen Semakin Merosot, Eina Azman Mohon Orang Ramai Doakan

PETALING JAYA – Pelakon Datin Eina Azman memohon orang ramai untuk mendoakan kesihatan suaminya, Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah yang positif covd-19 semalam.

Eina atau nama sebenarnya Ainur Syakina Azman berkata, tahap kesihatan suaminya semakin merosot sebentar tadi.

“Assalamualaikum. Mohon doakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya kembali seperti sihat sedia kala.

Doakan suami saya yang kini berada di hspital agar kuat untuk meIawan viirus C0vd-19 sebab oksigen suami saya menurun hingga perlu pakai aIat bntuan pernfasan. Terima kasih suami,” tulisnya.

Terdahulu, Eina, 26, dalam hantaran berbeza sebelum ini berkongsi suasana sedih yang menyeIubunginya sempena ulang tahun perkahwinan ketujuh.

Ini apabila dia dan suami serta dua pembantu rumah mereka disahkan positif Covd-19.

Katanya, sebelum ini, mereka menjalani rawatan dan pemeriksaan berkala setiap dua hari sekali di hspital akibat mengalami slmpton demam dan batuk.

Manakala suaminya pula berhadapan situasi agak teruk dengan suhu badan tinggi selain tahap oksigen tidak menentu.

Terdahulu, Eina selesai menjalani pembedahan pada bahagian Iehernya di Hspital Gleaneagles, Kuala Lumpur pada 17 Ogos lalu.

Sebelum itu, dia mende.dahkan pernah menjalani prosedur bioopsy pada bahagian Ieher sebanyak empat kali sejak 2016 iaitu pengambilan sampeI tisu atau seI untuk didiagn0sis sesuatu penykit.

Menerusi perkahwinannya dengan Kaiser yang juga ahli perniagaan, rumah tangga mereka dikurniakan sepasang kembar berusia lima tahun, Ariana Aubrey dan Karl Kareef.

Sumber:K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *