Semasa

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Adam’s Autism Family menjadi bukti perjalanan menjaga anak-anak istimewa bukanlah sesuatu yang mudah.

Selain ibu bapa, merek4 memberikan kesedaran bahawa adik beradik lain juuga memainkan peranan penting dalam penj4gaan harian. Ikatan kasih sayang yang dipamerkan terkadang sungguh menyentuh sanubari masyarakat.

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Akan tetapi, semalam Encik Iman Wak Tuck Meng berkongsikan rasa terkilan kerana dia dan keluarga dimaklumkan terpaksa keluar berpindah dari rumah s3wa pada hujung bulan ini.

Semuanya gara-gara tuan rumah mereka yang enggan renew penyewaan dipercayai mempunyai kaitan dengan aduan daripada jiran terdekat tentang Adam.

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Ibarat tiada rasa empati, bapa Adam juga menyifatkan remaja berkenaan bukanlah jenis membuat bising pada setiap hari.

Memahami tekanan dihadapi jiran sekeliling, rupanya mereka sekeluarga sudah bercadang berpindah tinggal di rumah baru dalam masa beberapa tahun sahaja lagi.

Namun tidak disangka dugaan baru datang melanda.

Pun begitu, keluarga ini sangat bersyukur dan berterima kasih kerana begitu ramai orang masih memberikan sokongan positif kepada mereka dalam mendepani ujian.

Bahkan sejak berita itu dikongsikan, banyak DM yang diterima menandakan masyarakat masih prihatin.

Jiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewaJiran2 mengadu anak autisme bising, keluarga Adam reda keluar dari rumah sewa

Sumber: Instagram Adams Autism Family

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *