Semasa

Sengaja Biarkan Anak Prgi Depan Kereta, Puak Rohngya Cuba Mmeras Ugut Pmandu Kereta Akhirnya Ini Yg Berlaku

Tular di laman sosiaI rakaman video dashcam yang melibatkan budak Rohingya yang hampir-hampir dilanggar kereta di depan rumah mereka.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALl

Di dalam video tersebut, ramai berpendapat ibu kepada budak tersebut seolah-olah sengaja membiarkan anaknya pergi ke arah kereta yg tengah bergerak perlahan di jalan depan rumah.

Namun tidak dapat dipastikan lagi apa motif sebenar wanita itu melepaskan tangan anaknya.

Mengikut sumber dari laman facebook group Info-Info Semasa Kemalangan,Bencana, Jenayah di Pahang & Luar Pahang, terdapat lebih 30 orang berbangsa Rohingya keluar dari rumah tersebut mengepung pemilik kereta.

Sambungnya lagi, mereka juga cuba untuk memeras ugut pemandu tersebut. Namun penduduk di sekitar pantas melaporkan kejadian itu kepada wechat SRS.

Budak Rohingya berlari ke tengah jalan raya.

Nasib baik, pemandu Kereta itu brek Kereta itu tepat pada masanya Dan tiada kemalangan berlaku.

Terdapat lebih Dari 30 orang berbangsa Rohingya keluar dari rumah tersebut mengepung pemilik kereta dan cubaan memeras ugut pemilik kereta untuk duit. Nasib baik, penduduk melaporkan kepada wechat SRS ketika itu.

Anggota peronda SRS segera bergegas ke lokasi untuk membantu. Selepas beberapa pemeriksaan budak tersebut tidak alami sebarang kecederaan.

Kita menasihatkan mangsa untuk buat laporan ke balai polis .

Bagi muka duduk sini sudah jadi Biskut Rimau…

Dikatakan kejadian itu berlaku di Pekan Meru.

Menjengah ke ruang komen, rata-rata netizen meluahkan pendapat bahawa wanita itu seolah-olah sengaja membiarkan anaknya ke tengah jalan.

Tonton Video:

Sumber: Belumbalik.com & Group Facebook Info Semasa Kemalangan Pahang & Luar Pahang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *