Semasa

Kantoi Curang Depan Mata, Awek Gelabah Terus Pucat Muka, Siap Gentel² Jari Tangan Dgn Laki Lain

Kesetiaan dan kejujuran antara elemen yang penting dalam mengekalkan sesebuah perhubungan itu.

Bagaimanapun, jika munculnya orang ketiga ianya secara tidak langsung dapat menyebabkan perhubungan tersebut terkandas di pertengahan jalan.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Curang itu pilihan , bukan tidak disengajakan.

Tidak membuang masa, lelaki ini bertindak membuat panggilan kepada teman wanitanya dan bertanyakan akan keberadaannya ketika itu.

Namun, jawapan yang diberikan oleh gadis ini seolah-olah tidak mengaku dia bersama lelaki lain dan menjelaskan sedang berada di rumah sibuk membantu ibunya.

“Hello sayang, awak dekat mana? Dekat rumah ini, tengah tolong mak cousin datang rumah. Ramai, betul serious.” – Si Pakwe

Di hujung video tersebut, dapat dilihat riak wajah lelaki ini yang begitu kecewa dengan tindakan kekasih hatinya yang dipercayai berlaku curang di belakangnya.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen menitipkan pesanan kepada lelaki ini supaya terus cekal dan dipermudahkan urusan dalam mencari jodoh.

“Kamu berada ditempat dan dengan orang yang salah… Setiap orang pasti ada ramai kenalan dan sambil itu mencari pasangan… Tidak semestinya selalu keluar, wasap dan sebagainya bertahun2 sudah dianggap sebagai kekasih… Cuba cari yang lain pula… pasti ada seseorang yang menanti diluar sana” – Azman

“Rambut lain kali buat pacak…muka tak kacak takpa janji rambut kena pacak…baru orang tak boleh makan kita” – Jamal

“blah je bang.. bukan cantik pun awek kau tu.. tengok muka pun dah tahu muka ngn perangai seiring.. ramai lagi yg cantik kat luar sana . chill je” – Shahril

Tonton Video :

Sumber OB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *