Semasa

Terkejut Disergah Isteri, Lelaki Pura² Kena Rasuk Cuba Bvnuh Dua Anak Gadisnya Slps Kantoi ‘Baring’ Atas Mereka

Apa punya father laa camni sikap

Seorang lelaki tergamak melampias nafsu terhadap dua anak perempuannya sendiri (19 dan 17 tahun) dengan alasan dirinya mempunyai ‘saka’.

HUKUMAN BERAT YG DIKENAKAN SUSPEK ADA DI BAWAH SEKALI

Sumber kepada Harian Metro berkata, perbuatan suspek berusia 50-an itu terbongkar pada 5 September lalu apabila isterinya pergi ke bilik tidur anak kedua dari tiga beradik di tingkat atas rumah mereka di Melaka Tengah.

Siasatan awal polis mendapati, suspek mula melakukan perbuatan terkutuk itu pada 2019, manakala  anak keduanya pula juga pada tahun yang sama 2019 dan kali terakhir pada 5 September lalu.

Difahamkan, dua beradik berkenaan terpaksa mendiamkan diri kerana bimbang keselamatan mereka akan terancam memandangkan suspek merupakan seorang yang garang.

“Remaja berusia 17 tahun itu sering diugut oleh suspek untuk tidak mengaku mangsa sebagai anak selain akan merotan dan mengurungnya di rumah jika hal itu diceritakan kepada ibunya.

“Mangsa hanya mendiamkan diri dan akhirnya dia menceritakan kejadian itu apabila ditanya kakaknya sama ada pernah melakukan hubungan dengan bapa mereka.

Masing-masing menceritakan mereka pernah melakukan hubungan secara paksa bersama suspek,” katanya.

Anak sulung suspek memberitahu, dia dipaksa melayan nafsu bapanya sepanjang tempoh kejadian itu berlaku, suspek mengugut akan membvnuh atau mencederakan ibunya jika membongkarkan kejadian itu.

Susulan itu, polis telah menahan suspek pada 9 September lalu dan direman selama dua minggu untuk siasatan lanjut mengikut Seksyen 376 (3) Kanun Keseksaan.

Sumber: Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *