Semasa

Cvri² Ambil Gambar lbu HamiI Pakai Sendat, Sekumpulan Masifilia Melakukan Sesuatu yg Mengejutkan di Grup FB

Sebelum ini, kita sering dengar ‘pedfilia’ iaitu golongan penjnayah yang kemaruk melakukan gangguan sksual terhadap kanak-kanak.

Tetapi tahu tak apa itu ‘maesiofiiac’?

Sekadar info, ‘miesifilia’ adalah satu gangguan psikologi yang dialami oleh individu dewasa yang tertarik dan bernafsv dengan wanita mengandvng.

Baru-baru ini, media sosial kecoh apabila terbongkar kewujudan akaun Facebook yang memaparkan foto-foto candid ibu hamil.

Menggunakan nama Koleksi Mak Buyung Malaysia, akaun itu diletakkan dalam mod privasi dan sehingga artikel ini ditulis sudah mempunyai 6,600 pengikut.

Hantaran di akaun itu juga dipenuhi dengan komen-komen lvcah daripada individu yang tidak bermoral.

Golongan wanita risau

Sementara itu, seorang pengguna Twitter @ant33ater turut memuat naik beberapa tangkapan skrin (screenshot) supaya dapat memberi kesedaran serta lebih berhati-hati.

Di ruangan komen, warganet meluahkan rasa risau dengan kewujudan akaun jijik itu.

Justeru, rata-ratanya menggesa agar akaun tersebut dilaporkan kerana telah mengundang ancaman terutama kepada wanita sedang mengandung.

“@bbbbbbbbibbb: Nampak hantaran ini di Facebook pagi tadi. Dan beberapa komen makcik bawang berkata, tu la pakai baju ketat-ketat. Baby bumps tu aurat kena tutup.”

“@@chikakudo__: Ya Allah susahnya jadi perempuan kat sini.”

“@SueVmc: Omg! Gila la fettish group ini. Saya pun tengah mengandung, ish risau pula. Takut ada yang illegal candid picture huhu.”

“@nnurhusnaaa: Serius talk lelaki Facebook ni sangat selekeh bila dah menggatal.”

Sumber: Twitter @ant33ater, Facebook Koleksi Mak Buyung Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.