Semasa

Video: Letak Ank yg Sedang Tido ke Dlm KoIam, Tindakkan Pelakon N0rreen Akhirnya Mngundang Padah Apabila Dihentam Netizen

Ralat: Tajuk Telah Diubah Suai Dengan Situasi

KEHIDUPAN tnpa gurau senda ibarat masakan tanpa garam.

Tiada salahnya kita bergembira sekali-sekala agar dapat mIupakan ‘kepahitan’ dialami.

Pun begitu, sentiasa berpada-pada ketika bergurau baik bersama pasangan, anak-anak, rakan mahupun orang sekeliling.

Bimbang gurauan melebihi batas memberikan kemudaratan tdak dijangka.

Tambahan pula, pada zaman modenisasi ini sebahagian besar individu amat ‘bersahabat’ baik dengan media sosial sehingga sanggup mencipta pr4nk demi c0ntent.

Inilah yang berlaku kepada pelakon N0rreen Iman.

Segelintir warga maya mendkwa semata-mata mengejar jumlah likes beliau sanggup mengen.akan dua anaknya yang sedang tidur.

Video: Campak Ank yg Sedang Tido ke Dlm KoIam, Tindakkan Pelakon N0rreen Akhirnya Mngundang Padah

NORREEN (kiri) sedang popular menerusi drama Rindu Awak Separuh Nywa bersama pelakon utama Uqasha Senrose.

Semuanya berpunca selepas pelakon Rindu Awak Separuh Nywa itu memu.at naik sebuah video beserta kapsyen ringkas menerusi laman sosi4l Facebook Norreenjelah.

“Bila PKP ni, macam-macam boleh jadi. Idea ini datang dari @razzirazak!.”

Video berdurasi satu minit itu memaparkan tlndakan Norreen mengangkat anak lelaki dan perempuan yang sedang tidur di ruang tamu.

Pada mulanya, disangkakan kanak-kanak tersebut hendak dibawa ke bilik tidur, tetapi sebaliknya yang berlaku.

Rupa-rupanya Norreen meletakkan mereka di dalam kolam renang jenis plastik yang berisi air di luar rumah disusuli dengan gelak t.awa.

Lantas, anak-anaknya terus terjaga dan segera berdiri dek terkjut apabila air memasuki hldung.

Tlndakan tersebut nampaknya mengundang padah bila dikecam netizen

Mereka menyifatkan sebagai seorang ibu seharusnya melindungi anak-anak berbanding melakukan perkara seumpama itu.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

Komen-komen warga maya antaranya:

@Nur Azfahani Ahmad: “Apa la seorang mak buat anak macam ni. Gurau berpada-pada. Kalau setakat letak tempat lain di dapur ke boleh diterima.

“Ini dalam air kot! Bhaya..otak tengah slow down pr0ses pernfasan anak tetiba air masuk boleh termasuk dalam lnjap terus mengep4m masuk lung.”

@Azila Saga: “Apalah perasaan seorang ibu buat anak-anak macam tu? Kalau saya anak tengah tidur tak smpai hati nak kjut, apatah lagi nak masukkan dalam air.”

@Melissa Meng Isyagoprettyzanmi:” Ya ALLAH kenapa buat macam itu? Agak-agak la bergurau mak oi. Ksian anak tengah lena tido semangat entah trbang ke mana.”

@Shuaily Ahmad Eily: “HiIang semangat budak tengah tido. Tak el0k buat macam tu dan satu lagi bahaya.”

@Beth Nang: “Luv u Norreen. Tapi bila tengok buat macam ni kat anak alamak tercaIar hati aku.

Kalau aku ini adalah benda yang aku takkan buat pada anak-anak walaupun dibayar jutaan ringgit… sorry!.”

@Rahimah Yunos: “Nak dapat banyak likes sanggup buat gitu.Bagi aku yang bergelar ibu tak klakar langsung.

Ya memang itu anak kau. Tapi nak bergvrau berpada-pada. Nak glamor memang kena buat begini ke?

Video: Campak Ank yg Sedang Tido ke Dlm KoIam, Tindakkan Pelakon N0rreen Akhirnya Mngundang Padah

Setakat artikel ini ditulis video tersebut telah mendapat jumlah tontonan sebanyak 674,000 dan lebih 1,000 komen.

Video:

Sumber: Facebook Norreenjelah dan Instagram @norreen143,sp, Sinar Harian

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *