Semasa

Video: “Sikit lg Pemabvk nk Kena Hempuk Dgn KuaIi” Baru Duduk Sebulan, Pagar Rumah Dah Kena Langga Kreta

Pelakon Azad Jazmin berang apabila binaan tembok pagar rumahnya roboh dilanggar pemandu mabvk dan tidak bertanggung jawab.

Azad ketika dihubungi  berkata, dia menyedari perkara tersebut ketika menonton televisyen di ruang tamu kira-kira pukul 2 pagi tadi.

“Ketika saya tengah menonton televisyen saya terdengar bunyi kuat seperti pasir yang dicurah ke tanah di luar rumah.

“Saya ingatkan nak hujan jadi saya buat tak tahu saja. Pagi tadi saya bangun macam biasa dan ternampak pengawaI keseIamatan sudah berdiri di depan rumah.

“Dia bawa saya pergi cari seorang lelaki berbangsa Cina yang bertanggung jawab menyebabkan kerosakan tersebut.

“Saya nampak individu tersebut dan dia cuba lari apabila ternampak saya. Dan ketika itu dia masih lagi dalam keadaan ‘hang0ver’.

“Nasib baik periuk istri saya tak ‘hinggap’ kat kepala dia,” katanya.

Ditanya samada dia akan mengambil tindakan terhadap pelaku tersebut, Azad berkata, dia sudah pun membuat lap0ran polis.

“Saya sudah pun membuat lap0ran p0lis di Balai P0lis Bandar Puchong Jaya kerana memandu dalam keadaan mabvk dan melanggar S0P serta cvbaan lari daripada kesaIahn dilakukan.

“Macam mana boleh berada di luar rumah selepas waktu yang ditetapkan ketika Perintah Kawalan Pergerakan dilaksanakan? Mabvk pula tu!,” luahnya kesal.

Terdahulu, istri Azad, aktres Eira Syazira telah berkongsi reaksi suaminya yang ‘naik hantv’ selepas melihat tembok pagar mereka roboh.

Aksi spontan Azad yang meluru ke dapur dan mencapai kuali seolah-olah mahu menyer ang individu mabvk tersebut mencuit hati netizen.

“Tak pasal-pasal ramai pulak yang order kuali macam bini saya pakai tu hari ini,” katanya.

Baru Duduk Sebulan, Pagar Rumah Dah Kena Langga Kreta
Pak Azad Nak Hempuk Pemabuk Dengan Kuali!

Mula-Mula Berdebar Tengok Pak Azad

Part Last tu Rasa Geram Betul tu

Macam mana boleh terlepas mabvk tu

Boleh la buat scene filem teruih ni

Tonton Video

Sumber IG Eira

Leave a Reply

Your email address will not be published.