Semasa

Tak Masuk Akal Tgh ‘Brsama’, Dia Kaku je, Aku lak yg Terhegeh Suruh Dia Buat Macam² Posisi, Tapi Satu Respon pun Xde

Salam krt. Sebelum Aku kawen dulu Aku kenal dengan laki Aku. Die memang baik.

Tak penah sentuh Aku Sepanjang berkawan tapi lepas dah kawen pun,die tak nak sentuh aku sampai sekarang.

Nak masuk 1 tahun kawen dah pun tetap sama.

Dari segi tangungjawab lain, semua die okay. kira Aku tak terabai makan barang dapo sntiasa cukup.

Pulak tu kalau mntak tolong ape2 senang. memang dah bsyukur kat Situ dapat somi begitu tapi sebagai isteri.

Aku nak juge bmanje, tapi die Jenis tak romantik.

Dulu pun Aku yang start goda die sampai sekarag, tunggu die mule dulu, memang hampeh.

Langsung die macam tak bernfsu dengan  Aku. Sumpah sedih. Aku kadang pakai sksi2, wangi2, die macam tak tergo da pun.

Aku taktau mane kurang Aku padahal die yang ajak kawen dlu.

Kalau dulu alasan die tak biase sentuh pmpuan, ok Aku cube paham. Ni dah lame kawen, pun masih same perangai die.

Ajak bincang kadang die diam je. Kalau tengah bersame, die agak kaku, Aku plak suruh die bagi respon yang okay, tapi dia diam.

Kadang tengah bersame, terus ilang nfsu tapi Aku sabar. Sabar Dan sabar.

Kadang lepas sudah, die tinggal macamtu je pastu tido.  Sangat2 la pentingkan diri.

Bende ni mungkin remeh, tapi kadang rase jiwe tsikse la juge. Ntah la nak ajak bincang macam mane lagi.

Kadang sebelum tido Aku tertunggu2 die pluk Aku, tapii duk sekejap tengok die dah tido siap dengkur.

Setiap malam Aku akan bersiap untuk die. Wangi2 bharap dapat tido somi peluk, tapi hampe. kadang2 keluar air mate tanpe sedar.

Sampai bile harus macm ni sedangkan orang cakap tu Salah satu Manis berumah tangga tapii Aku memang tak dapat sume tu.

Sekarang Aku mampu pendam. kadang Aku mintak nak peluk sebelum tido, die wat tak layan. Tapi Aku peluk jugak langsung takde respon.

Die Jenis ikut mood. Kalau die rase nak layan, die layan, kalau die rase taknak layan, die buat bdoh. tak pon die tolak Aku.

Penah byk Kali juge la die tolak dan tepis tapi Aku redha. Mungkin die sebalik kelebihan die yang tak abai tangjwb lain, tapi kurang die, die abai tanggungjwb btin kat isteri

Fendy: Kadang2 ada masaalah gangguan mental punca kepada libido(tiada keinginan seks)….

Contoh kemurungan,tekanan, keresahan atau anxiety dan macm2 lagi….boleh test jumpa dr psikiatri ntuk kpastian….jangan terus tuduh dia gay….siasat lagi baik…

Kejora: Kalau sampai tahap tu mmg sah dia xminat perempuan ms awk bersama dia, dia mesti terfikirkan kekasih sado dia sambil berkata dlm hati

“maafkan sy kekasihku kerana terpaksa membiarkan isteriku perlakukan diriku seperti ini.

Sesungguhnya aku xrela, cinta dan jiwa ragaku hanya untukmu…sy rindu kunyit mu…”

Riniz: Klo laki aku gini mau jgk aku lyn dildo ..nk d lepaskn rugi sbb suami tu baik..better puan ni kne bincang dr hati ke hati dgn suami berdua dlm bilik..

Tp pastikan jgn skli² merendahkan suami mesti kne cakap berlapik disesetengah bahagian cerita.

Aina: Semoga tt tabah..ramai org anggap bnda mcm ni x penting dn remeh..

Nk dilepaskan,msti tt fikir suaminya ada byk lg kebaikan nk dibandingkan dgn 1 je kekurangan..

Moga Tt terus tabah dn dpt ganjaran di Syurga nnt..

Atika: Ajak jumpa pakar psikiatri la..Ataupun bawa laki tu pi jumpa pakar perubatan rawatan Islam kat mana²..

Mungkin nafsu dia dikunci oleh syaithon yg nak merosakkan rumahtangga korang.

Kalo dah bawa gi berubat pun sama je.. Better tiap kali nak tidur ko nak minta peluk tu bagi penampor je kalo dia taknak peluk.

Hadi: Ruginye suami dia. Dah dpt yg halal buat xlayan plak. Kalo yg haram tu, kemain ramai yg seronok.

Means, curang blakang bini, makan luar. Itu yg seronok tp utk sementara jelah. Yg kekal halal ni buat mcm xkesah plak. Pelik² ye manusia jaman now

Fatima: ajak hubby jumpa doktor. mungkin dia ada masalah kesihatan atau trauma?

Dan sebaik2nya rahsiakan Hal ini drpd pengetahuan umum. nanti suami malu Dan lebih membimbangkan jika ada spesis buaya darat nak ambik kesempatan

Aira: Kenapa byk cite pasal hal atas katil. Cuba cite jgk social life dia mcm ni… Or maybe awk refer je la pakar psychology..

kot dia ni mmg jenis takda emosi.. psychopath.. takda rasa cinta, takda rasa apa

Deeya: Rasanya suami awk x minat perempuan. Atau dia mati pucuk. Baik awk senyap2 check hp dia. Amik tau lepas keje dia kuar g mana.

Hari minggu dia kuar dgn siapa….check semua aplikasi dan chat dia kt hp …..

Sbb dr segi penjelasan tu mcm dia xminat perempuan dan kemungkinan suka lelaki

Sumber KRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *