Semasa

Video: Wanita Berang dan Mngamux kat PoIis Demi Memprtahankan Suami Warga Pakistan, Semua Berpunca..

Seorang wanita sanggup membuat pr0vokasi terhadap poIis demi menyelamatkan suaminya, yang juga warga Pakistan.

Ketua PoIis Daerah Subang Jaya, Asisten Komisioner Abd. Khalid Othman berkata,  kejadian berlaku sekitar pukul 7.26 petang.

Ianya ketika poIis membuat pemeriksaan terhadap dokumen lelaki asing itu.

“P0Iis meminta suspek menunjukkan dokumen pengenalan diri termasuk surat daripada Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI).

“Secara tiba-tiba wanita tersebut meluru ke arah poIis lalu mengeluarkan kata-kata kesat dan merampas dokumen milik suaminya yang berada di tangan anggota p0Iis.

“Dia turut mempersoalkan pemeriksaan yang dilakukan pihak p0Iis terhadap suaminya itu termasuk cuba menyerang anggota itu,” ujarnya dalam kenyataan hari ini.

Dalam video yang tular itu, wanita tersebut telah mengeluarkan kata-kata yang kesat, serta menyerang anggota polis yang bertugas.

Rakaman Video ada Di Bawah Sekali

Ini Punca Mengapa Dia Marah Sangat

Orang Pakistan ni Romantik

Demi Cinta, Sanggup ke Pnjara

Tiada Dokumen Sah

Lelaki itu juga sebenarnya memiliki dokumen paIsu ketika pemeriksaan p0Iis di Jalan Persiaran Kewajipan, Subang Jaya, di sini Rabu lalu.

Ekoran kejadian itu, jelas beliau, pasangan suami isteri berusia 42 dan 33 tahun itu dib3rkas dan direman selama tiga hari bagi membantu siasatan.

Terdahulu, video berdurasi 1 minit 59 saat tular di laman sosial memaparkan wanita tempatan itu melakukan prvuokasi termasuk menyerang anggota p0Iis yang bertugas.

Tonton Video

Sumber: Kosmo Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *