Semasa

‘Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage’ – Vida

Minggu lepas kita dikejutkan dengan kemunculan Iqbal sebagai peserta ke 12 Big Stage 2022.

'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida

Teka teki siapakah peserta ke 12 Big Stage 2022 akhirnya terjawab apabila selebriti media sosial kontroversi Iqbal Zulkefli diumumkan sebentar tadi.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Iqbal melengkapkan barisan peserta program berkenaan bersama sebelas lagi peserta iaitu Tuah Adzmi, Aisha Retno, Yazmin Aziz, Daniel Chuer, Elica Paujin, Lia Aziz, Megat Rahim, Sofiaa dan Ajoi Zainal.

'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida

'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida'Saya sebagai presiden netizen, sy rasa awak tak layak berada dalam BigStage' - Vida

Sebentar tadi Iqbal telah tampil di minggu ke dua Big Stage dengan membawa lagu Aku ketahuan.

Juri tetap Big Stage 2022, Ajai menyifatkan keberadaan peserta Iqbal Zulkefli dalam pertandingan tersebut sebagai salah satu hal yg tidak bertepatan dengan bakat yg dimilikinya.

Ajai berkata, bakat bukanlah satu hal yang boleh dibeli, sebaliknya ia merupakan anugerah dari Allah SWT.

“Kamu tidak berbakat dalam bidang nyanyian.Bakat itu pemberian Allah SWT”. Straight to the point, kalau kamu berduit macam mana pun, bakat tidak boleh dibeli.

Kamu kena terima kenyataan yg kamu bukan dilahirkan sebagai penyanyi. Hari ini saya beri markah sebanyak 4 kerana tempo kamu berterabur. Katanya ketika memberi komen tersebut terhadap persembahan lqbal.

Komen tersebut juga disetujui oleh presiden netizen, Dato’ Seri Vida dengan mengatakan yang Iqbal memang tidak boleh menyanyi.

Melihat daripada komen-komen yang diberikan, pemuda berusia 27 tahun itu hanya tersenyum diatas pentas dan menyedari bahawa dia sememangnya belum berbakat dalam bidang nyanyian di atas pentas.

Ciapan-ciapan yang diperoleh dari laman Twitter juga agak pedas dimana ramai yang mahukan Iqbal terkeluar pada malam ini kerana nyanyiannya yang tidak mencapai piawaian seorang penyanyi sebenar.

 

 

Sumber Gempak, omm, twiter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *