Semasa

Pelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliav

Pelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliav

Petaling Jaya – Ketampanan wajah aktor, Ako Mustapha menjadi kegilaan ramai, suatu ketika dahulu. Malah, berilah apa sahaja watak sama ada ant.agonis atau prot.agonis, semuanya mampu dibawa dengan baik.

Antara drama yang berbekas di hati tentulah Dalam Hati Ada Cinta, Salina dan Sephia yang menjulang nama Ako sebaris dengan hero drama lain.

Namun, kini, zaman kemasyhuran Ako atau nama sebenarnya, Muhaizad Ahmad Mustapha sudah berlalu. Wajahnya juga sekian lama tidak kelihatan di kaca televisyen.

Pelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliav

Pelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini BeliavPelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliav

“Assalamulaikum ujian buat saya sekeluarga. Semoga saya kuat melawan w.abak C.ovid19 ini. Setakat ini saya rasa baik-baik saja.

“Mungkin sudah ambil dos v.aksin penggalak. Doakan untuk saya dan keluarga ya. Jaga diri semua, jaga prosedur operasi standard SOP ya semua,” tulisnya.

Terdahulu, pelakon drama Mimpi Sabrina itu turut memuat naik gambar kit ujian kendiri. Keputusan menunjukkan dia positif, semalam.

Pelakon Terkenal Ako Mustapha Mohon Doa Orang Ramai. Ini Keadaan Terkini Beliav

Menjengah ruangan komen, pengikut dan peminat serta rakan artis membanjiri dengan doa supaya Ako dan keluarga dilindungi daripada w.abak berb.ahaya itu.

“Semoga cepat sembuh. Syafakallah kepada Ako dan keluarga,” komen penyanyi Ezlynn Ariffin.

Sebagai informasi, pasangan Ako dan Kartina Shuaib berkahwin pada 2009 dan mereka dikurniakan empat orang cahaya mata.

Kredit : Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *