Semasa

Puas Hati Tengok! Lelaki Tular PukuI Orang Tua Berjaya Ditangkap Dan Dibelasah Scukupnya, Akhirnya Ini Yg Berlaku

Menyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak Bermaya

Tidak pastilah apa salah pasangan suami isteri ini sampai kau sanggup tendang kepala orang tua yang tidak bermaya. Sakit betul hati ni bila tengok video yang baru sahaja dikongsikan di Facebook beberapa jam lalu.

RAKAMAN VIDEO DI BAWAH SEKALI

Video yang dikongsikan Taa Qyum itu telah berjaya dirakam seorang individu yang menyorok disebalik tingkap bersebelahan rumah mangsa.

Ia menunjukkan seorang lelaki yang dalam keadaan marah menendang kepala seorang lelaki warga emas yang terduduk di tanah bersama isterinya.

Isteri mangsa dilihat merayu agar mereka tidak diapa-apakan tetapi suspek yang masuk ke dalam rumah untuk mengambil barang terus menendang mangsa dari arah belakang.

Punca kejadian tidak dapat dipastikan dan kita masih menanti laporan apa yang sebenarnya berlaku.

Setakat ini, orang ramai hanya mampu meletakkan tanda #PDRM bagi menarik perhatian pihak berkuasa. Lokasi kejadian juga masih belum dapat dipastikan lagi.

Menyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak BermayaMenyirap Tengok! Jiran Sempat Rakam Lelaki Tergamak Tendang KepaIa Orang Tua Tidak Bermaya

Selepas tular video tersebut di laman sosial, muncul pula video lain yang menampakkan orang ramai membelasah lelaki itu.

Dalam video jelas menampakkan lelaki tersebut memohon maaf sambil mengadu kesakitan.

Menurut info dari beberapa orang, lelaki itu telahpun ditaham oleh pihak berkuasa.

Tonton Video:

 

Kami akan memberikan kemaskini jika mendapat laporan lanjut.

Sumber Ohmedia, Video Facebook Dak Poi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *