Semasa

Niat Nak Bvnuh Suami Playboy, Sekali Terbvnuh Ibu Mentua & 3 Kucing Dgn Racun Biawak

Seorang wanita berusia 45 tahun berasal dari Sumatera Selatan bernama Dewi Asmara, tergamak meracun ibu mentuanya sehingga mati dalam kejadian yang berlaku pada Ahad, 7 Mac 2021.

Siasatan pihak polis mendapati, Dewi mengaku meracuni ibu mentuanya dengan memasukkan racun yang biasa digunakan untuk meracun biawak, ke dalam hidangan ikan salai pindang yang dimasak oleh ibu mentuanya, Noni, 61.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Polis masih curiga dengan keterangan suspek dan mendesaknya untuk menceritakan motif sebenar pembunuhan itu. Setelah diasak beberapa kali, akhirnya Dewi mengalah dan membuka mulut.

Ternyata Dewi sebenarnya mahu meracun suaminya, Aidul Fitri atau nama lainnya Otong, kerana lelaki itu suka berfoya-foya.

Difahamkan, Dewi merupakan isteri ketiga Otong. Selama menjadi isteri Otong, hatinya seringkali disakiti. Antaranya, melihat suaminya berjalan dengan perempuan lain.

“Saya sebenarnya mahu meracuni si Otong kerana Otong ni selalu memberi layanan tidak baik kepada saya. Isterinya juga ramai,” katanya.

TONTON VIDEO DI BAWAH:

Dewi nyaris dibelasah penduduk kampung setelah perbuatannya terbongkar. Dewi bernasib baik kerana dia segera dibawa polis ke balai dan kini berdepan dengan hukuman mati atas dakwaan melakukan pembunuhan terancang. – Agensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *