Semasa

Kanak² yang Dihumban Ke Dalam Tab Mandi Air Panas Hanya Kerana Kotorkan Baju Akhirnya Mengalami Lecur yg Kritikal

MISSOURI, AMERIKA SYARIKAT – Gara-gara menggotorkan seluar, seorang lelaki tergamak mencampak kanak-kanak lelaki berusia dua tahun ke dalam tab mandi berisi air panas sebagai hukuman, lapor Mirror.

RAKAMAN ADA DI BAWAH SEKALI

Korbin Edwards, 2, dijaga oleh teman lelaki ibunya, Daniel Rose, 32, bertindak demikian kerana berang mangsa telah menggotorkan seluarnya.

Mangsa yang mengalami kesan lecur tahap tiga dari bahagian pinggang ke bawah dikejarkan ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Kejadian itu menyebabkan perut dan ususnya rosak teruk memaksanya menggunakan N-tiub, katerer dan Iv selama beberapa minggu.

Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah

Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima PadahLelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah

“Tetapi dia semakin pulih dan keadaannya semakin baik dan walaupun diberitahu dia mungkin tidak boleh berjalan lagi, dia buktikan bahawa tanggapan itu salah. Dia seorang budak yang sangat kuat.” katanya.

Difahamkan, Gilbert meninggalkan dua anaknya dalam jagaan Rose pada 2013 ketika dia berada di tempat kerja. Pada awalnya dia terkejut apabila menerima gambar anaknya dengan tanda merah yang didakwa Rose sebagai ruam lampin.

“Saya kenal Daniel selama 15 tahun dan kami telah bercinta selama beberapa bulan dan dia telah menjaga Korbin ketika kejadian itu berlaku.

“Dia menghubungi saya di tempat kerja dan memaklumkan Korbin mengalami ruam. Lalu saya meminta dia menghantarkan gambar dan apabila saya menerimanya, dari bahagian perut hingga ke bawah kaki Korbin kemerah-merahan.

“Apabila saya tiba di rumah, Krobin baring di sofa dan kulitnya telah tertanggal. Saya membungkusnya dengan selimut dan bawa ke hospital,” katanya.

Siasatan polis mendapati, Daniel telah mencampak mangsa ke dalam tab mandi yang berisi air panas kerana berang mangsa mengotorkan pakaiannya.

“Dia beritahu saya ia adalah ruam lampin tetapi dalam keterangannya pada polis, dia mendakwa Korbin terjatuh dalam tab mandi.

“Kami percaya Daniel marah kerana Korbin kotorkan seluarnya dan disebabkan itu Daniel campak dia ke dalam air panas,” katanya.

Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah
Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah
Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah

Lelaki Yg Huumban Kanak² Ke Dalam Tab Mandi Air Pnas Kerana Ktorkan Baju Akhirnya Terima Padah

Daniel Rose, dijatuhkan hukuman penjara 12 tahun selepas didapati bersalah pada Ogos lalu.

“Saya tak sangka dia tergamak lakukan anak saya begini sedangkan dia langsung tiada tanda-tanda akan menjadi manusia kejam seperti ini. Dia pernah berkhidmat sebagai tentera dan dia orang yang baik yang saya sangka dia boleh dipercayai,” katanya.

Sumber TheReporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *