Semasa

Seorang Ibu Tua Menangis Tanggung Malu Lihat Anak Gadisnya Selamba Lakukan Hbgn lntim Dgn Ayah Sendiri

Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya

Seorang bapa dilaporkan tergamak perk0sa anak kandungnya sendiri di rumahnya di Pasir Puteh, Kelantan sejak setahun lalu, lapor Kosmo.

Menurut laporan, suspek yang juga seorang buruh telah ditahan oleh pihak polis selepas satu laporan polis dibuat oleh isterinya.

Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya

Meraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya

Meraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak GadisnyaMeraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya

Tidak cuma itu, mangsa juga mengaku telah melakukan perhubungan itu lebih 10 kali dan kali terakhir adalah pada Khamis lalu.

“Berdasarkan siasatan, lelaki itu akan mengambil mangsa di rumah pada waktu malam secara senyap-senyap semasa ibunya sedang tidur.

“Dia seterusnya akan menghantar anaknya semula sebelum wanita tersebut terjaga.

“Mangsa telah dihantar ke Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini dan doktor mengesahkan remaja itu tidak mengandung.

“Selain ada kesan koyakan lama pada kemaIuannya,” katanya.

Kelihatan ibu mangsa menangis terpaksa menanggung malu atas perbuatan dua beranak itu.

Suspek kini ditahan reman selama tujuh hari sehingga Sabtu ini dan kes disiasat mengikut Seksyen 376 (3) Kanun Keseksaan kerana melakukan kesalahan rog0I dan sumbang mahram.

Sumber: Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *