Semasa

Belum Sampai 6 Bulan Diceraikan, Penampilan Terbaru EIIie Suriaty Jadi Tumpuan Ramai Jejaka

Rupa terkini Ellie Suriaty makin cantik dan menggoda, Azri Iskandar tergugat?

Sejak beberapa bulan lalu, hangat diperkatakan apabila pelakon Azri Iskandar mengesahkan bakal berkahwin dengan Dr Azra Diera meskipun baru saja bercerai dengan Ellie Suriaty.

“Dia juga seorang bapa yang baik dan cukup menyayangi anak-anaknya.

“Tapi, rasanya sudah tertulis sampai di sini sahaja jodoh kami. Saya berharap ramai yang akan mendoakan yang terbaik untuk kami,” katanya.

“Untuk saya pula, bila sudah buat keputusan tak nak menyesal. Tak nak patah balik. Saya tak nak ada perkataan jikalau. Ia hanya perlu ya atau tidak sahaja.”ujar Ellie.

Tonton Video Penampilan Terbaru Ellie

Terdahulu Ellie Suriaty meluahkan hasrat agar bekas suaminya itu tidak memperjudikan erti sebuah perkahwinan dan hidup sese0rang.

“Kita dah pernah hidup bersama, cuma saya tak mahu lihat hidup dia sedih. Kalau dia nak kahwin lain, jangan main-main dengan perkahwinan atau hidup orang.”ujarnya.

“Pasal cemburu, saya memang tak cemburu. Saya tak sakit hati, malah saya sudah bersiap sedia untuk setiap perkara yang akan terjadi di depan.

“Cuma mustahil kenal dua atau lima hari sudah ajak bernikah. Saya rasa ya, dua hari selepas bercerai nak kahwin tapi sebelum kami bercerai mungkin hubungan itu sudah berlaku.”ujar Ellie lagi.

Pun begitu, Ellie yang juga pelakon filem Mat Kilau berharap agar bekas suaminya itu bernikah sebaik sahaja dirinya sudah habis edah.

“Kalau tanya, saya berpendapat pergi mer1sik senyap-senyap, kahwin. Edah saya 100 hari. Kahwinlah pada hari ke-101 apabila edah saya sudah habis. Ini masa untuk anak-anak juga tinggal sendirian dengan saya dan Azri.”kata ibu kepada dua 0rang cahaya mata.

Sumber : inforentasasia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *