Semasa

“Tiba2 Kakak Pertama & Haikal Bergaduh” Adik Menangis Sedih Bongkar Semula Cerita Sebenar

Baru-baru ini, seisi media sosial berduka selepas mengetahui tentang berita mengejutkan seorang remaja berusia 16 tahun yang telah pun dijemput Ilahi selepas dibaling dengan alatan tajam oleh kakak sulungnya sendiri.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Lebih menyedihkan apabila pertengkaran antara dua beradik tersebut dikatakan berlaku hanyalah kerana berebut tempat duduk dalam kereta.

Ketika si kakak dibawa ke mahkamah untuk menerima perintah reman selama 6 hari, tiada seorang pun ahli keluarga dilihat hadir. Ia susulan mereka dikatakan sibuk menguruskan post mortem anak kedua berkenaan. Dalam pada itu, kedua-dua orang tua kepada remaja tersebut dikatakan kini dalam keadaan trauma dan enggan keluar dari rumah.

Adik Saksi Sayu Cerita Semula - “Tiba-Tiba Kakak Pertama & Haikal Bertengkar” 3

Terbaru semalam sempat tular seorang kanak-kanak yang dipercayai adik kepada 2 remaja berkenaan tampil menceritakan semula kronologi sebenar kejadian. Jelasnya dalam keadaan sugul, awalnya ia berlaku ketika pulang dari sekolah harian dan bersedia untuk ke kelas agama pula di sebelah petang. Namun tiba-tiba kakak sulung dan abangnya yang bernama Haikal itu dikatakan bertengkar sebelum ‘barang tajam’ berkenaan tercucuk di bahagian leher.

TONTON VIDEO : KLIK LINK DI SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *