Semasa

“Family aku dah bercerai berai..” Wanita Dedah Siapa Bekas Pengurus Makwan yg Sebenarnya

Sejak semalam, beberapa pendedahan daripada bekas pengurus peribadi Mak Wan Latah berkenaan sikap pelakon itu telah mengejutkan ramai pihak.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Mana tidaknya, video yang dikongsikan di aplikasi TikTok @official_amell77 telah menunjukan beberapa tindakan Mak Wan Latah yang didakwa agak mencurigakan lebih-lebih lagi ia seakan satu ritual yang dianggap syirik.

Pendedahan-pendedahan yang dibuat sudah tentu membuatkan banyak pihak terkejut memandangkan Mak Wan sering dilihat sebagai seorang pelakon yang cukup lembut dalam beberapa drama lakonannya.

Disebabkan cerita-cerita kurang enak yang didengar berkenaan dirinya, Mak Wan telah memuat naik satu perkongsian di TikTok dengan menitipkan pesanan secara umum bahawa diri kita ini pendosa dan seeloknya perbaikilah diri supaya senang ‘menjawab’ disana.

Walaupun tidak menujukan pesanan tersebut kepada sesiapa namun ia seakan ada hubungkait dengan pelbagai cerita-cerita berkenaan dirinya yang baru didedahkan oleh bekas pengurus peribadi.

Terdahulu, kisah peribadi Mak Wan menjadi sorotan selepas dia dan bekas suami bercerai setelah tiga bulan berumah tangga.

Menurut bekas suaminya, dia merasakan perkahwinan dengan pelakon itu sebagai satu episod hitam dalam diri dan menyifatkan Mak Wan sebagai seorang isteri yang tidak menghormati suami.

Walau bagaimanapun, pelakon senior itu hanya mengunci mulut berhubung dakwaan tersebut dan enggan membuka aib mana-mana pihak berhubung penceraian yang berlaku antara mereka.

 

Di facebook, seorang wanita berkongsi pengalaman yang dialami oleh keluarganya bersama bekas pengurus kepada Makwan.

Jelas wanita itu, bagi sesiapa yang tidak mengenali siapa sebenarnya bekas pengurus Makwan tak perlu lah memuji sangat. Tambahnya lagi, hanya yang kenal sahaja yang tahu perangai sebenar wanita yg mendakwa Makwan dengan pelbagai tuduhan.

Memang pengurus makwan tue perempuan yang jahat pun…kaki sihir orang..kaki pecah belahkan rumah tangga orang..kaki menipu..kaki mencuri..ehh..yang tak kenal tak payah lar puji dia sangat..yg kenal jer yang tahu…halahh…balai polis batu kurau …taiping tue..polis2 kat sana..siapa tak kenal dia..kaki menyamar..kaki putar belit report…kaki scam org kampung..mulut dia manis..apa dia ckp semua org percaya….sbb family aku pun dah terkena dgn betina jahat nie..

Menjengah ke ruang komen, ada seorang lagi wanita yang turut berkongsi pengalaman yang sama mengatakan rumahtangganya hancur disebabkan pengurus tersebut.

Susulan daripada itu, akaun facebook dipercayai milik bekas pengurus Makwan turut muncul di posting tersebut.

“Okay awk teruskan share . Lepas ni awk bawak bukti² yg awk punya untuk tunjukkan di hadapan peguam serta hakim mahkamah nanti. Terima kasih, Semoga dipermudahkan segala urusan selalu Aminx2”

Selain dari itu, wanita tersebut turut memuat naik beberapa status yg berkaitan dengan bekas pengurus Mak Wan.

Tingg..tingg…tinggg..wasap masuk dok tanya pasal hal k.jue share pagi nie…..kalau tak betul kak jue tak share..sbb kakjue nie bukan jenis suka buka aib orang..

tp kakjue tengok dia makin menjadi2 bukak aib makwan dalam masa sama..melangit2 pakat puji dia kat tt..orang tak kenal memang lar memuji..korang tak pernah kena ngan dia..

korang kenal dia sebulan pun dah cukup..abis duit ringgit korang dia tarah…dia tue kawin bukan sekali..dah berkali2 kawen cerai ..content dia kat tt sebab bercerai pun sbb nak tarik follower jer..dia tak sedih pun bercerai..

dia pun dok cerai beraikan rumah tangga orang dulu..hahaha..acah2 sedih..acah2 teraniaya sangat..nak cepat pemes..buat content jatuhkan makwan pulak…artis2 pas nie jaga2 lar..dia ada ilmu penunduk..jgn buat main2..orang yang tahu..tahu lar..panjang kalau nak cerita…penat nak taip..kalau cerita nie….biskut mazola kakjue dok kejung dlm bekas situ jerr…

Sumber Facebook Juliana Ismail Kakjue

Leave a Reply

Your email address will not be published.